16.12.2013

15. Koira 2013

perjantai 13.12.
Perjantaina kuvailin siis Junior Handlerien Messukeskuksen osakilpailua, jossa oli monta tuttua. Tuli myös kuvattua skyenterrierejä, joita kaverini esittivät. Kojujakin perjantaina kiertelin ja kyllä siinä mukavasti 11 tuntia vierähti kierrellessä ja kuvatessa. Mahtava viikonlopun alku!

lauantai 14.12.
Lauantaina oli koulussa joulujuhla, joten pääsin Messukeskukseen vasta joskus kahden aikoihin. Kiertelimme aluksi uudestaan kojuja ja löysimme sellaisia, joita perjantaina emme huomanneet! Oli kyllä aivan hirveästi väkeäkin! Kehiä kävimme katselemassa, kaikkia erinlaisia, mutta loppujen lopuksi kaikki olivat loppumassa paitsi belgejen tervu-kehä oli vielä kesken. Katsottiin sitten ne melkeen loppuun kahden Emman ja belgianpaimenkoira Piuhan kanssa. Oli tosi kiva nähdä ja tutustuakkin paremmin! 

sunnuntai 15.12.


Sunnuntailta oli näemmä eniten kuvia! Nukuin pommiin (niimpä tietenkin), joten jäi Emman ja Piuhan putkikisa katsomatta, mutta pääsin vielä sentään paikalle. Aluksi katsoimme toko-esityksen, jossa oli myös vuoden ikäinen bc mukana. Esitys oli hauska ja mietin vain, että "Waaau!". Sen jälkeen lähdimme etsimään bc-kehää, jonka vieressä olin ihan sulanut koirien söpöyden takia. "Kato ny miten ihania! Voooooooi!" 1 hallissa olikin sitten sankarikoirien palkintojen jako, jossa melkein kyyneliäkin rupesi valumaan. Tarinan olivat niin sankarillisia (eikai) ja tuli Nemoa oikein ikävä. Olisin vaan halunnut rutistaa sen niin että tietäisin, että se olisi siinä, vaikka mitä kävisi. Sankarikoirien jälkeen tuli vielä JH:n SM-finaali, jonka katsoimme jännittäen kilpailijoiden puolesta. Hui, että kun oli jännää! Jäätiin junnujen jälkeen katsomaan vielä FCI1:n RYP ja sitten lähdettiinkin. Kiitos seurasta Emma, Emma, Aino, Hanna, Jusu, Ada ja kaikki muut. Oli ihana viikonloppu, harmi kun Nemo ei ollut mukana!

2 kommenttia:

  1. Hei mistä liikkeestä sä ostit sen konginarupallon?? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sori, en ollut huomannut kommenttia, mutta Berran kojusta! :)

      Poista