2.1.2014

Vuosi 2014 + Thunder Shirt

Hyvää uutta vuotta 2014 kaikille! Nemolle tosin kaiken muiden onnen ja hauskanpidon sijasta uuden vuoden aatto on aivan kamalaa, koska on keksitty sellaisia pelottavia paukkuvia juttuja kuin raketit. Eka paukku kuultiin jo 30. päivä ja lenkki sitten piti vetää koko loppu matka, koska kiire kotiin turvaan.
No, mä olin aika huolissani Nemosta, koska ei munkaan uusi vuosi ole niin mukava, jos Nemon täytyy stressata ja panikoida, ja onneksi sain sitten tietää tästä Thunder Shirtistä. (mainostus vain koska tuote toimii) Nemossa sen toimiminen näkyi; N oli ainakin vähän rauhallisempi, tosin leikki paljon, koska sai vierailta uuden niiin ihanan lelun. Kokeilin myös ottaa Thunder Shirtin yhdessä vaiheessa pois ja Nemppa alkoi heti haukkumaan ja ulisemaan, joten siitäkin päättelin että toimii!
Toisaalta Nemo ei pystynyt täysin missään vaiheessa rauhoittumaan; selkeästikkin mantteli tuntui kuumalta eikä myöskään kertaakaan nukkunut se päällä, vaikka yrittikin. Mä en tässä viitti kertoa miten se toimii, koska nyt juuri en muista, eli laittakaa googleen ja etsikää Mustin & Mirrin nettisivuilta, siellä on myös hyvä video! Hankittiin mantteli siis 31. päivä, joten Nemo oli pitänyt ennen kunnon paukkujen alkamista sitä vain pari tuntia (otin lenkillä käymisen ja treenaamisen ajaksi pois). Kannattaa käydä edes kokeilemassa eläinkaupassa, jos koira yhtään pelkää ilotulitusta tai ukkosta.
Kun kello 00:00 1.1.2014 käytiin katsomassa ulkona ilotulituksia ja räpsin pari kuvaa (ylhäällä parhaimmat niistä), niin sillä aikaa Nemo oli yksin sisällä ihan rauhassa makasi kellarissa. Oon tosi ylpeä Nempasta, selvisi vuoden vaihtumisesta! Ja vielä kerran hyvää uutta vuotta!

1 kommentti:

  1. Tosi myöhässä hyvää vuota teillekin! :D Pitänee muistaa tuo Thunder Shirt
    Teille on muuten haaste: http://timiaussie.blogspot.fi/2014/01/haaste-ja-kuvia-ruutinkoskelta.html

    VastaaPoista