11.3.2014

Onko nyt jo maaliskuu?

Siis täh!? Viime postauksesta melkein kuukausi! Paras aloittaa "tauon" jälkeen kuulumisien kerronnalla:

Hiihtoloma
Mun ajatukset siitä hiihtolomaspesiaalista vähän niinkuin katosivat.. Koska uskokaa tai älkää, en käynyt kertaakaan koneella hiihtoloman aikana (vaikka voisihan kännykästäkin blogia päivitellä)! Kamerakaan ei kulkenut myöskään koko ajan mukana, mutta kyllä pari kuvaa tuli räpsästyä! Hiihtoloma hiihti meidän ohi hujauksessa. Aika kului sukuloidessa ja muuta mukavaa puuhaillessa! Tulihan sitä hankittua sitä sun toista Nemolle ja itsellenikin, mm. tassuvoidetta, pari lelua, valjaat.. Kaikin puolin mukava hiihtoloma tuli taas kerran vietettyä!
Agility
Treenaus jatkunut aivan normaaliin tapaan hiihtoloman jälkeen: tiistaisin ja perjantaisin. Lähtöasento vaihdettu perusasennoksi, joka on nyt ainakin hän asti toiminut, vaikka viime perjantain reeneissä karkailua ja keskittymisen puutetta oli havaittavissa. Kontakteillekkin alkaa pikkuhiljaa jo pysähtymään vauhdista, mutta vielä on paaaljon treenaamista. Viime aikoina treenit ovat alkaneet sujua hyvään malliin ja tuntuu, että tämä kaksin kertainen treenimäärä on edistänyt meitä huimasti! Seuraavana keskitytään kuuma-kallen rauhoittamiseen: uusi/vanha treenikaveri on taas aloittanut ryhmässämme pitkästä aikaa ja Nemo menee ihan sekaisin kun on heidän vuoro tehdä ohjattua rataa. Perjantaina ajattelin mennä ainakin aluksi ulos odottelemaan ja sitten tulla sisälle pieniksi ajoiksi ja palkkailla muhun huomiota kiinnittämisestä. Kyllä tää tästä!
Selittelyn makua

Tosiaan viime tekstistä on vierähtänyt jo melkein kuukausi. Mun motivaatio on ollut aaaivan hukassa ja siihen on selvä syy: hukun viimeisen peruskoulun luokka-asteen kokeisiin, jatko-opintopapereihin ja muihin koulutöihin. Tänään sain vihdoin ja viimein kaikki lukiohakemukset valmiiksi (eihän siinä mennytkään kun kaksi viikkoa..). Koesuma on alkamassa ja mä yritän herätellä blogin rippeitä eloon. Kyllä tää herään henkiin asti , kunhan jätän tarpeeksi aikaa blogille. Motivaatio taas nousussa ja miljoona julkaisematonta kuvaa koneella, eiköhän niillä elvyttäminen ala toimimaan! ps. Huhhuh.. Blogi on haastettu kolmeen kertaa! Mistä tämä suosio? Hehhehee, taas vaihteeksi erittäin hauskoja juttuja..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti