25.5.2014

1 kokonainen ja 1 puolikas bortsu osa 2

Nyt tulee se kauan odotettu (tai no miten sen nyt ottaa) Kankaanpää-reissu postaus! Wuuhuuu!! Tästäkiin on liiiiian kauan aikaa.. Tosiaan huhtikuussa käväistiin Hannan ja Nellin luona viettämässä lenkkien ja kaiken maailman häsläämisen täyttämää viikonloppua Etelä-Pohjanmaan suunnalla. Perjantaina lähdimme Nemon kanssa 4 ja puolen tunnin bussimatkalle kohti Kankaanpäätä. Matka meni tosi hyvin minun tehdessäni koulujuttuja ja Nemon nukkuessa jaloissa. Aika kului todella nopeasti ja yhden vaihdon jälkeen oltiinkin jo perillä päämäärässä. Perjantai-ilta sujui rennosti koirien peuhatessa ja melkein jopa leikkiessäkin! Perjantailta ei kuvia ole muutakun nää kaksi kännykällä otettua: 
1. Bussi odotellessa ja värikengät aina mukana 2. N&N lepäämishetki, mahtava rajaus thow
Lauantai-aamuna saatiin aikainen herätys, jo viiden maissa kun koirat alkoivat vinkumaan ulos. Kipaistiin nopeasti pissattamassa ja tarkoituksena oli lähteä reippaina kuvaamaan koiria auringonnoustessa, mutta sattumoisin nukahdettiin uudestaan.. Heheh. Kun viimein kunnolla herättiin, aamuaisen jälkeen lähdettiin vähän venähtäneelle lenkille. Aluksi seikkailimme tiemme hiekkakentä kautta koirapuistoon. Puistossa Nelli juoksi ympäriinsä onnellisena ja Nemo tyyti haistelemaan hajuja, vaikka kotosalla leikki sujui kuin mikäkin. Koirapuistossa vierähti kuitenkin ihan mukavasti aikaa koirien haistellessa, kuvia otellessa ja keppiä heitellessä. Sieltä matka jatkui kohti koirien uittopaikkaa. Uittopaikalla Nemo innostui heti vedestä ja kohtahan vesipeto olikin jo vedessä asti. Nellikin pääsi veteen asti ja molemmat lähtivät märkinä koirina kotia kohti. Nemon mielestä paikka oli niin mahtava, että eihän sieltä voinut heti lähteä, vaan vastahakoisuutta löytyi siihen pisteeseen, että Nemppa piti melken repiä vedestä pois asti! Onneksi päivällä paistoi aurinko ja koirat kuivuivat kävelymatkalla kotiin. Nemo kyllä päätti turkkinsa kanssa käydä piehtaroimaan hiekkaan ja todistettiin Hannan kanssa, että kyllä se lika mustassakin näkyy.. Yli neljän tunnin lenkin jälkeen pääsi koirat pesulle ja lepäämään hetkeksi aikaa. Illemmalla lähdimme viel reenailemaan läheiselle kentälle seisottamista, ravia, tokoilua ja temppuja. Kamera pääsi tietenkin mukaan taas vaihteeksi. Eihän me kun vaan 900 kuvaa tuona päivänä napsittu.. Ja näitä kuvia sitten olikin julkaisemiseen asti!

Sunnuntaina lähdimme Lavialle vähän mätsäilemään. Hanna otti Nemon JH-kehään ja Nemo suoriutui Hannan käsittelyssä hienosti toiselle sijalle! Itse vein Nemon suurten aikuisten kehään ja sieltä heti käsittelyssä punainen nauha. Lopulta oli punaisten kehän aika ja PUN3 sieltä tuli! Nemo keskittyi koko päivän tosi hyvin ja kaiken kukkuraksi vielä sijoituttiin, jee! Nelli oli pienten aikuisten SIN1 ja lopulta vei kaikki palkinnot kotiin olemalla BIS2! Onnea Nellille! Mätsäreiden jälkeen lähdettiin sitten junalla kotia kohti. Nemppa oli niin väsynyt, että melkein koko matka meni nukkuessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti