29.1.2014

Epäonnistuneet Epikset

Kuvat Lohjan mölleistä
 Lauantaina käytiin Forssassa epistelemässä. Paikalle löydettyämme Nemo oli aivan innossaan ja veti hullun lailla ympäriinsä. Onneksi N osasi rauhoittua autossa odotellessaan omaa vuoroaan. Minien menoa katsellessa ajattelin, että toivottavasti meille menisi hyvin. Monet koirat lähtivät harhailemaan ympäri kenttää (jota ongelmaa Nemolla ei ole) tai ohjaajan ohjaukset olivat myöhässä, epäselvät tai rata unohtui (joka ongelma meillä on). Rataan tutustumisessa mietin hirveästi sitä, että pysyisikö Nemo paikoillaan, kun ottaisin lähtöluvan tuomarilta. Seuraava oli tiukka takaakierto suoraan putken jälkeen, jonka arvelin menevän pieleen. Loppurata oli melkein pelkkää suoraa paria valssia ja takaakiertoa lukuun ottamatta.
No, meidän vuoron tullessa Nemo pysyi paikallaan lähtöluvan ottaessani, mutta en tajunnut, että 2 hyppy oli eri linjalla kuin 1 ja 3 → ohi mentiin suoraan kolmoshypylle. Siinä vaiheessa musta tuntu niin tyhmältä ja koko loppu ratakin meni plörinöiksi. Joutuessani ohjaamaan Nemon uudestaan 2 hypylle, olin myöhässä takaakierrosta → hyppy väärältä puolelta kaksi kertaa. Sen jälkeen unohdin tyystin koko valssin → hyppy väärältä puolelta. Lopussa ei virheitä, vaikka yksi melkein kielto tulikin, koska en ehtinyt ennakoimaan. Tulos 40 vp eli HYL (tuolla ei käytetty hylkyä).
Positiivista tässä on se, että vain yksi koirakko pääsi nollaradan ennen uusintoja. Eniten ehkä ketuttaa se, etten tajunnut ottaa uusintaa. Tästä lähtien aina otetaan, jos mahdollista! Ja eihän tästä mitään masennuta! Treenataan vaan enemmän (kirjaimellisesti; käydään nykyisin 2 kertaa viikossa treenaamassa) ja odotellaan seuraavia epiksiä! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti