3.2.2014

Tretretretreenaamista!

LAITTAKAA LAATU PAREMMAKSI! Viime viikolla aksailtiin kahteen otteeseen niinkuin uuden vuoden jälkeen ollaan joka viikko tehty! Tiistain treeneissä meni näääin hyvin; niin hyvin, että en ollut rataan tutustumisessa niin pitkälle tutustunutkaan (hehe usko meijän tekemiseen 10+). Positiivista myös on se, että meijä takaakierrot ja kepit on alkaneet sujumaan superhyvin! Persjättöihin vielä parantamisen varaa riittää ja valssit valuu valumistaan. Fiilis oli kyllä noiden treenien jälkeen erittäin hyvä ja Niinukin kehui meijän temmellystä! Paikaltaan lähtö tuntuu jotenkin olevan liian jännittävää Nemolle ja aina pitää varastaa.. Onneksi perjantain treeneissä meillä on enemmän aikaa puuttua siihenkin.
Perjantaisin tosiaan emme käy Niinulla vaan Sannilla Espoon Koirakeskuksesta. Treenit ovat sinänsä erilaiset, että kaikki koirat ovat hallissa samaan aikaan (enemmän häiriötä), rata on yleensä helpompi tai pienemmällä alueella (jättää tilaa toisille koirille esim. kontaktejen, keppien tai eri ohjausten treenaamiseen).
Apuaa, ollaan taas menossa lauantaina epiksiin Lohjalle! Ehkä tällä kertaa vähän paremmin? + nyt otetaan uusinta messiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti